Talisman Ring Zilver

Meer Views

Talisman Ring Zilver
€ 189,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Een prachtige zilveren Talisman als geluksbrenger voor jezelf, je persoonlijke amulet uitgevoerd als ring. Je stelt zelf je Talisman samen met je naam, geboortedatum en plaats, dierenriemteken, ascendant, planeet, Indianen dierenriemteken, Chinese dierenriemteken, Kua getal, de hemelsrichting, het planetenteken en je persoonlijke symbool. Dit alles in je eigen favoriete kleur. Het ontwerp wordt verzegeld door een zeer krasbestendige keramiek voor langdurig draagplezier. Naast de zilveren uitvoering is de Talisman ook leverbaar in 18 karaat geel- rood- en roségoud. De levertijd is 2 a 3 weken.

Hoe wordt je eigen Talisman gemaakt:
Je koopt een Talisman tegoedbon waarmee de start wordt gemaakt voor het ontwerpen van je eigen Talismansieraad dmv een unieke code. Dit kun je zelf doen, maar je kunt ook onze expertise gebruiken en het ontwerp samen met ons maken.

Ontwerpen: Wij bieden 2 opties
1) Wij ontwerpen, samen met jou, de Talisman bij ons in de zaak. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Voordeel, de verschillende mogelijkheden en vragen kunnen meteen worden besproken en doorgevoerd in het ontwerp.
2) Je koopt een Talisman-tegoedbon. Deze Talisman tegoedbon sturen we naar je toe met een unieke code waarmee je thuis zelf de gewenste compositie via een aangegeven site kunt samenstellen. Zodra je Talismanring klaar is krijg je per e-mail bericht en kan de Talisman in onze zaak worden opgehaald, of naar wens wordt deze naar je toegestuurd.

Om een Talisman tegoedbon te bestellen, klik dan op: "Aan mandje toevoegen".

De site waarop je de Talisman samenstelt is Duitstalig.
Klik op de volgende link voor de demo voor je persoonlijke Talisman.
www.boermansjuwelier.nl/mijntalisman

Omschrijving

Details

Een prachtige zilveren Talisman als geluksbrenger voor jezelf, je persoonlijke amulet uitgevoerd als ring. Je stelt zelf je Talisman samen met je naam, geboortedatum en plaats, dierenriemteken, ascendant, planeet, Indianen dierenriemteken, Chinese dierenriemteken, Kua getal, de hemelsrichting, het planetenteken en je persoonlijke symbool. Dit alles in je eigen favoriete kleur. Het ontwerp wordt verzegeld door een zeer krasbestendige keramiek voor langdurig draagplezier. Naast de zilveren uitvoering is de Talisman ook leverbaar in 18 karaat geel- rood- en roségoud. De levertijd is 2 a 3 weken. Hoe wordt je eigen Talisman gemaakt: Je koopt een Talisman tegoedbon waarmee de start wordt gemaakt voor het ontwerpen van je eigen Talismansieraad dmv een unieke code. Dit kun je zelf doen, maar je kunt ook onze expertise gebruiken en het ontwerp samen met ons maken. Ontwerpen: Wij bieden 2 opties 1) Wij ontwerpen, samen met jou, de Talisman bij ons in de zaak. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Voordeel, de verschillende mogelijkheden en vragen kunnen meteen worden besproken en doorgevoerd in het ontwerp. 2) Je koopt een Talisman-tegoedbon. Deze Talisman tegoedbon sturen we naar je toe met een unieke code waarmee je thuis zelf de gewenste compositie via een aangegeven site kunt samenstellen. Zodra je Talismanring klaar is krijg je per e-mail bericht en kan de Talisman in onze zaak worden opgehaald, of naar wens wordt deze naar je toegestuurd. Om een Talisman tegoedbon te bestellen, klik dan op: "Aan mandje toevoegen". De site waarop je de Talisman samenstelt is Duitstalig. Klik op de volgende link voor de demo voor je persoonlijke Talisman. www.boermansjuwelier.nl/mijntalisman

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

productnummer Talismanring zilver
Reviews