CLIC by Suzanne Collier 150Paars

Meer Views

CLIC by Suzanne Collier 150Paars
€ 135,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Een collier van CLIC is geen traditioneel sieraad. Bij CLIC sluit het collier aan de voorzijde door twee delen aan elkaar te klikken met een unieke magneetsluiting. Twee magneetjes zijn onzichtbaar verwerkt en bij ieder collier is het weer een verrassing hoe het collier precies sluit. ‘Vind de klik… CLIC!’

Aan een draad van edelstaal hangen twee platte rechthoekjes waarin de sluiting is verwerkt. Het ene vlak is uitgevoerd in paars geanodiseerd aluminium de ander is geborsteld. Het collier kun je aan twee zijden dragen. Afmetingen ornamenten: L: 22 mm B: 14 mm H: 3 mm, in paars: L: 21 mm B: 10 mm H: 3 mm, lengte collier 45 cm.
Omschrijving

Details

Een collier van CLIC is geen traditioneel sieraad. Bij CLIC sluit het collier aan de voorzijde door twee delen aan elkaar te klikken met een unieke magneetsluiting. Twee magneetjes zijn onzichtbaar verwerkt en bij ieder collier is het weer een verrassing hoe het collier precies sluit. ‘Vind de klik… CLIC!’ Aan een draad van edelstaal hangen twee platte rechthoekjes waarin de sluiting is verwerkt. Het ene vlak is uitgevoerd in paars geanodiseerd aluminium de ander is geborsteld. Het collier kun je aan twee zijden dragen. Afmetingen ornamenten: L: 22 mm B: 14 mm H: 3 mm, in paars: L: 21 mm B: 10 mm H: 3 mm, lengte collier 45 cm.
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

productnummer 37289
Reviews