Seiko Presage Lady

Meer Views

Seiko Presage Lady
€ 399,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Het 4R38 SEIKO kaliber is een mechanisch kaliber. Het horloge laadt zich tijdens het dragen automatisch op door het omzetten van de arm- en polsbewegingen van de drager in energie. Beweging van het horloge zorgt ervoor dat de hoofdveer van het horloge wordt opgewonden. Deze veer is de energiebron. Handopwinding is ook mogelijk. Wanneer het horloge volledig is opgeladen heeft het een energiereserve van ca. 41 uur. Het tikgetal van deze automaat is 21.600 per uur en het horloge heeft 24 jewels. Het 4R kaliber wordt volledig in-house vervaardigd.

Een mechanisch horloge functioneert zonder batterij en kent een grotere afwijking dan Quartz, Kinetic of Spring Drive horloges. Bijvoorbeeld: -15/+25sec per dag.
Omschrijving

Details

Edelstalen polshorloge, 34 mm kast, krasbestendig saffierglas, 100m waterdicht, edelstalen band met vouwsluiting, prachtige zilverwitte wijzerplaat met diamantjes. Bij 9 uur is de wijzerplaat opengewerkt en is het echappement zichtbaar, de balans, spiraal en anker, het regelorgaan van het horloge. Centrale secondewijzer. Trimatic automatisch uurwerk. Het Trimatic uurwerk omvat 3 Seiko uitvindingen: Diashock, waarbij het balanswiel beveiligt wordt tegen heftige schokkenn, Magic Lever: verbeterde opwindefficientie. De veer kan sneller worden opgewonden en heeft daardoor een langere levensduur. Spron: een door Seiko ontwikkelde legering van het materiaal waarvan de veer wordt gemaakt. Spron staat voor superieure elasticiteit en kracht, gekoppeld aan een hoge corrosie- en hittebestendigheid.
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

productnummer 38019
Reviews