Revolo Watches

UW VRIJHEID, UW HORLOGE

Het merk Revolo gaat over mensen, hun verlangens, fantasie en creativiteit. De vrijheid jezelf te kunnen zijn. Sommige mensen willen iets unieks, anderen willen de massa volgen.

Ontwerpers van horloges laten het niet toe, dat je hun ontwerp verandert. Het komt er dus op neer dat men uiteindelijk altijd standaard een product koopt, ongeacht je budget. Revolo is anders, wij bepalen niet wat het beste voor u is, maar bieden de vrijheid iets unieks te creëeren; het is tenslotte uw horloge aan uw pols!

De naam Revolo en het logo symboliseren de behoefte aan vrijheid, overwinning, vrede of gewoon plezier. Het is denken we geen toeval dat ons merk is ontstaan in Amsterdam, één van de meest liberale steden ter Wereld.

De naam Revolo staat ook voor hoge kwaliteit, duurzaam, betaalbaar en uitstekende service. Het was de uitdaging een concept te ontwikkelen, dat u in staat stelt alle onderdelen te kiezen, gecombineerd met extreem preciese fabricage en custom assemblage met de vaardigheid en ervaring van locale horlogemakers. We kunnen het unieke horloge nog persoonlijker maken, door uw tekst of afbeelding te graveren aan de achterzijde of de verpakking, ideaal als geschenk bij een gedenkwaardig moment.

U kunt uw horloges creëren én ervaren, door een bezoek aan één van onze dealers of gebruik te maken van onze online configurator. We zijn gestart met de mogelijkheid meer dan 100 miljoen unieke horloges te kunnen produceren, bijna zo uniek als uzelf bent. We zullen regelmatig nieuwe mogelijkheden introduceren. Dus als u nu uw ideale horloge bij ons niet kunt vinden, dan vragen wij u zich te registeren voor onze newsletter of ons te gaan volgen op Facebook, Twitter of Instagram. Revolo is een jong bedrijf met een ervaren team, gedreven zich te ontwikkelen en te verbeteren. We bedanken u voor uw eventuele opdrachten en waarderen uw ideeëen voor verbetering op ron@revolo-watches.com

Meer informatie over Revolo horloges en zien hoe je je eigen persoonlijke Revolo watch maakt, klik op www.revolo-watches.com

De hieronder gepresenteerde horloges zijn enkele voorbeelden van de duizende verschillende mogelijkheden. Op de site van Revolo kun je zo aan de slag om je eigen horloge samen te stellen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)