Jaargang 220 | editie Juli 2016

Tot 15 september 2016 krijgt u, op vertoon van deze nieuwsbrief, een vakantie"bonus" van 10% op uw aankopen*.

Verderop in deze Juwee[l]tjes informatie over onze openingstijden tijdens de zomervakantie.VenloRing op Reis
Dit jaar organiseren wij voor de 2de keer de actie: De Venlo-Ring op Reis
Maak deze zomer een foto met de Venlo-Ring en ding mee naar een waardecheque van € 111,11. Foto's kunnen worden ingestuurd tot 15 september 2016 naar info@boermansjuwelier.nl.
Boermans Venlo-Ring Rood
http://account.alphamailer.nl/l/763ZrrD262NAniKHE763j9XKnw/3ZvTjSJiz4vciQUgjV75sA/cKgXfmm9a1dK7kIZwERxDg


Maak je eigen unieke horloge - Revolo watch
Na de zomer presenteren wij een horlogemerk waar u zelf uw horloge, naar eigen wensen kunt samenstellen: Revolo watches. Mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs.
http://account.alphamailer.nl/l/763ZrrD262NAniKHE763j9XKnw/2sLQaoUA6B2mSy1hlGi31A/cKgXfmm9a1dK7kIZwERxDg
Op de site kunt u alvast een voorproefje nemen wat er allemaal kan.


Uw spaartegoed verdubbelen*
Tot 15 september kunt u uw spaartegoed op uw klantenkaart dubbel inzetten. Bij een aankoop verdubbelen wij uw spaartegoed tot maximaal de helft van uw aankoop. U koopt dan met 50% voordeel. Zo heeft het puntensparen wel zin.


Zwemmen voor ALS
Wij zijn de uitdaging aangegaan. Op zondag 24 juli zwemmen wij 2 km in de Maas om geld in te zamelen voor onderzoek naar de spierziekte ALS. Wilt u ook een etra bijdrage leveren kan dit op de site http://account.alphamailer.nl/l/763ZrrD262NAniKHE763j9XKnw/IRvP9npFY2PxFM2dlr35Nw/cKgXfmm9a1dK7kIZwERxDg. Als u zoekt op Klaasstraat of Toon Boermans komt u automatisch op de juiste plek.


Onze vakantiesluiting in augustus
Tijdens de zomervakantie sluiten wij van 1 t/m 22 augustus. Wilt u met het ophalen van reparaties en bestellingen hier rekening mee houden. Wij wensen u een fantastische zomer, een prachtige vakantie en een behouden thuiskomst.


Zomer en waterdichtheid van uw horloge

De waterdichtheid van uw horloge is niet altijd een vanzelfsprekendheid. 30 Meter waterdicht wil niet zeggen dat u dan met dit horloge kunt gaan zwemmen. Pas vanaf 100 meter of 10 bar, is de afdichting van dien aard dat u met horloge kunt gaan zwemmen. Invloeden van buitenaf kunnen deze kwaliteit beinvloeden. Extreme temperatuurswisselingen, beschadigingen aan de kast, glas, of kroon hebben allemaal invloed op de kwaliteit van de afdichting.

Twijfelt u? Vraag het gerust bij ons na. Zonodig testen wij uw horloge en geven we u advies. Meer weten over waterdichtheid: Kijk op onze site bij "waterdichtheid van horloges"


Benders Spaarcheques
Wist u dat u met de koopzegels van Benders  ook tegoedbonnen kunt kopen die ook bij ons inwisselbaar zijn? U heeft dan 100% spaarwinst. Vraag in onze zaak naar de mogelijkheden en voorwaarden.


De HerinnerRing, ontwerp je eigen ring
Steeds meer bijzondere ontwerpen mogen we maken in zilver en in goud. Ringen met uw foto's van kinderen, kleinkinderen of dierbaren, maar ook ringen die als trouwring worden gedragen. Iedere ring is uniek.
Boermans HerinnerRing


*) Niet in combinatie met andere aanbiedingen
Copyright © 2015 Boermans Juwelier, All rights reserved.