Valuas & Guntrud 2.0 zwart / zilver met VenloRing

Meer Views

Valuas & Guntrud 2.0 zwart / zilver met VenloRing

Normale prijs: € 278,00

Special Price € 249,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Als vervolg op de bronzen sculptuur van Valuas & Guntrud, gemaakt door Hay Mansvelders in 2000 presenteert Studio Mansvelders een kleine versie. In samenwerking met Boermans bij gelegenheid van het 225 jarig jubileum een limited edition gemaakt van zwarte kunststeen waarbij de hellebaard zilver is geschilderd samen met een zilveren Venlo-Ring. Samen kosten ze ipv € 278,- zo lang de voorraad strekt € 249,-
Per kleur een oplage van 250 stuks. Ieder beeld is gesigneerd en genummerd. De sokkel is gemaakt van oud eikenhout afkomstig uit oude Venlose gebouwen en locaties.
Omschrijving

Details

Als vervolg op de bronzen sculptuur van Valuas & Guntrud, gemaakt door Hay Mansvelders in 2000 presenteert Studio Mansvelders een kleine versie. In samenwerking met Boermans bij gelegenheid van het 225 jarig jubileum een limited edition gemaakt van zwarte kunststeen waarbij de hellebaard zilver is geschilderd samen met een zilveren Venlo-Ring. Samen kosten ze ipv € 278,- zo lang de voorraad strekt € 249,- Per kleur een oplage van 250 stuks. Ieder beeld is gesigneerd en genummerd. De sokkel is gemaakt van oud eikenhout afkomstig uit oude Venlose gebouwen en locaties.
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

productnummer Flujas zwart zilver
Reviews