Sinds 18 oktober 1995

Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier

Sinds 21 april 2021

Is het predikaat Hofleverancier bij Koninklijke Beschikking bestendigd tot 2046

Met trots voeren wij sinds 1995 het predicaat “Hofleverancier bij Koninklijke beschikking”. Een bijzondere waardering voor alle prestaties die onze voorvaderen, ouders en ooms hebben verricht.

Trots zijn wij op de wijze waarop alle generaties Boermans samen met hun partners zich hebben weten aan te passen aan alle gebeurtenissen die er in de wereld en met name in Venlo, zijn voorgevallen. Als huidige generatie Boermans zetten wij met trots onze familiegeschiedenis voort, met kwaliteit en integer vakmanschap.

Het Predicaat is in 1995 toegekend bij het 200 jarig jubileum, door de toenmalige Koningin Beatrix voor een periode van 25 jaar.

Deze toekenning gebeurd na een zeer diepgaande toetsing waarbij gekeken wordt naar unieke bedrijfseigenschappen, de wijze waarop het bedrijf wordt gevoerd, de maatschappelijke betrokkenheid en een onberispelijke reputatie. Het is dan ook een zeer bijzondere geste dit Koninklijke predicaat te mogen voeren.

Per 21 april 2021 heeft Koning Willem-Alexander het predikaat “Hofleverancier bij Koninklijke Beschikking”, welk wordt toegekend voor een termijn van 25 jaar, bestendigd voor nogmaals 25 jaar. Een koninklijke erkenning voor de toewijding waarmee 6 generaties Boermans hebben gewerkt aan ons juweliershuis. Het vervult ons met trots, maar bovenal met dankbaarheid.